Startpagina
Wat is RT?
Leerproblemen
Onderzoek
Begeleiding
Leerlingen vinden
Tarieven
Praktijk
Contact
 

“Ik heb al RT lessen vanaf de lagere school, eerst heel lang bij een andere remedial teacher en nu al een aantal jaren bij Christine. Ik vind RT lessen fijn omdat Christine op mijn eigen niveau en tempo te werk gaat. In 1 uur doen we heel erg veel en ze helpt me de leerstof goed te begrijpen. Voor mijn opleiding moet ik veel opdrachten maken. Christine helpt me bij het plannen van deze opdrachten.
Aangezien ik ook stages moet lopen kan ik niet elke week naar de lessen toe. Omdat ik al 18 jaar ben mag ik de lessen van mijn ouders zelf plannen. Soms ga ik een weekje niet, maar als het erg druk is dan ga ik soms 2 of 3 uur.”
Meisje, 18 jaar

“Ik vind de RT leuk, het is niet saai en het uurtje is zo om. Ik vind de juf aardig, krijg limonade bij Christine! Het leukste is dat als je een boekje uit hebt dit beloond wordt met de grabbelton. Door de RT ben ik goed vooruit gegaan met lezen, ik leer daar meer dan op school!”
Jongen, 8 jaar

“De RT was heel leuk. Soms zat ik iets stoms te doen op school en dan ging ik naar de RT en was ik van dat stomme af. Ik heb ook veel geleerd want sinds ik RT heb krijg ik vaak een goed of ruim voldoende voor rekenen, op mijn rapport had ik een goed. Soms gingen we een film kijken in de klas en dan moest ik naar de RT, dat was minder leuk maar het maakt mij niets uit.”
Jongen, 11 jaar

“Ik heb dyslexie en dan is RT wel erg fijn. Je krijgt extra hulp bij dingen die je moeilijk vindt.”
Meisje, 15 jaar

“Ik vind het fijn omdat ik moeite heb met rekenen en hier leer ik veel en dan snap ik het op school.”
Meisje, 10 jaar

“Doordat ik naar Christine ga is het voor mij als dyslect makkelijker om toetsen te leren omdat zij hulpmiddelen verzint/gebruikt. Verder is het altijd gezellig. Ik merk zelf dat ik minder onvoldoendes haal voor de talen waar ik moeite mee heb. Dit is zeker de moeite waard!”
Meisje, 15 jaar

 

    
 
    © www.praktijkvogelaar.nl